Festfotball i Haugaland Kraft Cup

Då Fitjar idrettslag og Haugaland Kraft for 20 gong arrangerte cup på Fitjar i helga stillde Vest-Elektro sitt bedriftslag igjen opp på den kjende innecupen. Ikkje berre kom dei heim som vinnarar av b-finalen, men keeper Idar Mjønes vart kåra til cupens beste spelar av lokalavisa Fitjarposten. Med sånn festfotball syner laget at dei er verdige navnet Fest-Elektro.

Nøgde elektrikarar med pokalen i hand etter velspeld cup.
Foto: Roger Koppang

Idar Mjønes redda heile tre straffar i finalen og vart kåra til cupens beste spelar i Fitjarposten. Velfortent seier me og kårar han til årets spelar i Fest-Elektro. Toppscorar vart Hallgeir Goa Myhre som leverte 4 fine mål i tillegg til eit knippe gode straffar.

Les meir om cupen hjå fitjarposten.no

Gutane i Fest-Elektro var ikkje det einaste innslaget frå Vest-Elektro på cupen. Roger Koppang som framleis er aktiv fotballspelar fekk ikkje delta i den opne klassen med resten av laget, men lot ikkje det stoppa seg i frå å spele cup. Saman med Ice Cold Cowboys gjorde han fin figur og ente opp med eit knepent bronsefinale-tap i eliteklassen.

Vest Elektro gratulerar og vonar det blir fleire pokalar i tida som kjem.

Pokalen trygt plassert på øverste hylle på sjefen sitt kontor.
Foto: Vidar Haslum

This website uses cookies

We use cookies to improve the user experience on our website and to personalize advertisements. By continuing to use this website, you consent to our use of cookies. Reject all