Festfotball i Haugaland Kraft Cup

Då Fitjar idrettslag og Haugaland Kraft for 20 gong arrangerte cup på Fitjar i helga stillde Vest-Elektro sitt bedriftslag igjen opp på den kjende innecupen. Ikkje berre kom dei heim som vinnarar av b-finalen, men keeper Idar Mjønes vart kåra til cupens beste spelar av lokalavisa Fitjarposten. Med sånn festfotball syner laget at dei er verdige navnet Fest-Elektro.

Nøgde elektrikarar med pokalen i hand etter velspeld cup.
Foto: Roger Koppang

Idar Mjønes redda heile tre straffar i finalen og vart kåra til cupens beste spelar i Fitjarposten. Velfortent seier me og kårar han til årets spelar i Fest-Elektro. Toppscorar vart Hallgeir Goa Myhre som leverte 4 fine mål i tillegg til eit knippe gode straffar.

Les meir om cupen hjå fitjarposten.no

Gutane i Fest-Elektro var ikkje det einaste innslaget frå Vest-Elektro på cupen. Roger Koppang som framleis er aktiv fotballspelar fekk ikkje delta i den opne klassen med resten av laget, men lot ikkje det stoppa seg i frå å spele cup. Saman med Ice Cold Cowboys gjorde han fin figur og ente opp med eit knepent bronsefinale-tap i eliteklassen.

Vest Elektro gratulerar og vonar det blir fleire pokalar i tida som kjem.

Pokalen trygt plassert på øverste hylle på sjefen sitt kontor.
Foto: Vidar Haslum
Vi bruker informasjonskapsler (cookies) for å forbedre brukeropplevelsen på nettstedet vårt. Ved å fortsette å bruke dette nettstedet samtykker du til vår bruk av informasjonskapsler.